baner
Nachádzaš sa tu:   Home WIFI PRE TEBA II V OBCI KRUŽLOVÁ
large small default
WIFI PRE TEBA II V OBCI KRUŽLOVÁ PDF Tlačiť E-mail
Napísal Administrator   
Pondelok, 15 Január 2024 00:00

WIFI PRE TEBA II V OBCI KRUŽLOVÁ

Projekt s názvom „WiFi pre Teba II v obci Kružlová“ svojím projektovým návrhom rieši zabezpečenie bezplatného bezdrôtového internetového pripojenia s rýchlosťou prenosu 30 Mbit/s na troch vybraných verejných priestranstvách v obci – areál obecného úradu, komunitného centra a materskej školy.


Projekt bol realizovaný v katastrálnom území obce Kružlová, parcely registra C - 215/1, 170/1, 172/12.

V rámci tohto pokrytia WiFi v obci Kružlová je umožnené bezplatné pripojenie minimálne 150 užívateľom v jednom čase bez obmedzenia kvality a rýchlosti prenosu.

Toto WiFi pripojenie je k dispozícii širokej verejnosti bez diskriminácie akejkoľvek skupiny obyvateľov obce alebo jej návštevníkov. Všetky prístupové body sa identifikujú (SSID) ako WiFi pre Teba II a po úspešnom pripojení sa každému užívateľovi zobrazí ako uvítacia stránka webová stránka obce Kružlová.

Zriadenie a zabezpečenie bezdrôtového pripojenia na internet zabezpečuje externý dodávateľ Jaco, s.r.o, víťazný uchádzač verejného obstarávania podľa zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

Začiatok realizácie projektu bol dňa 22.11.2023 a dňa 21.12. 2023 bola realizácia ukončená.

Projekt bol realizovaný na základe Zmluvy o nenávratnom finančnom príspevku z operačného programu Integrovaná infraštruktúra a spolufinancovaný fondom Európskeho regionálneho rozvoja.