baner
Nachádzaš sa tu:   Home Oslavy Dňa matiek v Kružlovej
large small default
Oslavy Dňa matiek v Kružlovej PDF Tlačiť E-mail
Napísal Administrator   
Pondelok, 03 Jún 2013 11:49

Oslavy Dňa matiek v Kružlovej

 

Druhú májovú nedeľu pri príležitosti Dňa matiek sa v obci Kružlová uskutočnilo podujatie, ktoré bolo venované všetkým matkám.

http://www.kruzlova.sk/new/images/phocagallery/matky/thumbs/phoca_thumb_l_IMG_6970.JPG

,, Mama“, to nie je bezduché slovo, ktoré nám len tak hocikedy vyhŕkne z úst. Je to slovo, ktoré každý z nás vyslovuje s láskou a úctou k osobe nášmu srdcu najbližšej už od útleho veku, k osobe ktorá nás sprevádza celým našim životom.“ Týmito krásnymi slovami pozdravil prítomné matky v sále kultúrneho domu starosta obce PhDr. Adrián Gužo. Poďakoval im za prácu, ktorú odvádzajú nielen vo svojich domácnostiach, ale aj za prácu odvedenú v prospech celej obce.

Kytičku uvitú z piesni a básni priniesli mamkám a babkám aj žiaci Materskej a Základnej školy v Kružlovej. Na záver dobrú atmosféru umocnil pán učiteľ ZŠ Kružlová pán Kavuľa spolu so svojimi kamarátmi hudobníkmi pánom Lažom a Gergeľom, ktorí v sprievode harmoniky, huslí a saxofónu zahrali do spevu aj do tanca. Na záver bolo prichystané pre všetkých občerstvenie a pohostenie, o ktoré sa postarali poslanci OZ Kružlová.